'Het klinkt eindelijk eens positief vanuit het Maasgebouw'

'Het klinkt eindelijk eens positief vanuit het Maasgebouw'

Eerder op de dag meldde De Telegraaf dat Feyenoord bezig zou zijn met het aantrekken van een compleet nieuwe directie. Op dit moment worden de posities van Algemeen Directeur en Technisch Directeur ingevuld door respectievelijk Mark Koevermans en Sjaak Troost.


De redactie van FR-Fans.nl was benieuwd naar de meningen van de bezoekers en polste deze door middel van de volgende stelling: "Het is logisch dat Van Bodegom Koevermans niet aanstelt als AD".

Het merendeel van de stemmers (91,3%) was duidelijk: Eens, tegenover 8,7% die het Oneens was.

Zo zegt leonc: "Het klinkt eindelijk eens positief vanuit het Maasgebouw. Toch weet je het met onze club maar nooit! Straks wordt er weer een trainer aangesteld die iets met de club heeft. Ik dacht even dat we daar van geleerd hadden. Stel eens een trainer aan die zijn strepen verdient heeft..." Gast1191327260 deelt dezelfde mening: "Verwacht nog steeds dat Koevermans in december weggaat bij Feyenoord, zijn aanstelling als AD zijn laatste activiteit. Het gaat op directie gebied in eerste instantie om deskundigheid en niet om een rood wit hart. Kun je het combineren uitstekend bij gelijke geschiktheid. Ben benieuwd of er ook gekeken wordt naar de tegenwoordige eis dat er ook vrouwen moeten worden benoemd."

Één van de tegengeluiden, dat van Gast4580371223: "Dus omdat een klein deel van de supporters alleen maar oprotten roept, gaat Koevermans geen AD worden? Ik mag toch hopen dat men daar schijt aan heeft. Als Koevermans goed genoeg is, dan moeten ze hem nemen. Commercieel gezien doen we het namelijk al jaren vrij aardig."

Lees meer over:

Discussieer mee! 48 reacties

Gast5782902030

Je plaatst een bericht als Gast5782902030