Selectie klaar met spelopvatting Stam: 'Spelers klagen er ook over'

Selectie klaar met spelopvatting Stam: 'Spelers klagen er ook over'

Feyenoord wist zichzelf in de eigen Kuip weer eens voor schut te zetten dit seizoen. In de wedstrijd tegen Heracles leek het in de tweede helft zelfs niet dat er nog een punt uit het vuur gesleept zou worden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 1-1 en werd er voor de zevende keer in tien wedstrijden niet gewonnen. Voer voor discussie dus, in de Algemeen Dagblad voetbalpodcast wordt zelfs de stelling voorgelegd 'Jaap Stam haalt het einde van het seizoen niet'.


Daniel Dwarswaard is het daar mee eens en vindt de huidige situatie in Rotterdam aan Stam te wijten: "Feyenoord is niet zo slecht dat ze tiende moeten staan en je ziet in het spel ook helemaal geen verbetering." Waarna Dwarswaard zijn mening afsluit met een voorspelling: "Ajax uit wordt natuurlijk een ramp voor Feyenoord supporters." Maarten Wijffels is zoals gebruikelijk extra negatief over Feyenoord: "Feyenoord heeft de cultuur en club en de cultuur in het elftal van de nummer 10 in de eredivisie en dat zal ook niet meer veranderen." De heren hebben in het interview van Stam bij Fox Sports opgemerkt dat de trainer warrige verhalen over tactiek ophangt zonder echt de vinger op de zere plek te leggen. Volgens Daniël Dwarswaard zijn er zelfs opvallende geluiden uit de kleedkamer doorgesijpeld over de spelopvatting van Stam: "Dit gaat niet werken, overal zijn zeeën van ruimte. En spelers klagen er ook over."

Op de zondag wist De Telegraaf te melden dat Frank Arnesen vermoedelijk de nieuwe Technisch Manager gaat worden. De heren van het AD zijn gematigd enthousiast over de Deen met een verleden bij PSV en Ajax. Freek Jansen zegt daar over: "Hij heeft de contacten en de ervaring. Maar het is natuurlijk wel weer bij gebrek aan beter. Ze zijn de hele voetballerij al langs geweest."

Lees meer over:

Discussieer mee! 123 reacties

Gast709749602

Je plaatst een bericht als Gast709749602