Vermoedelijke opstelling: Miljoenenaankoop lijkt aan de aftrap te beginnen tegen Heracles

Vermoedelijke opstelling: Miljoenenaankoop lijkt aan de aftrap te beginnen tegen Heracles

Marcos Senesi, de miljoenenaankoop van Feyenoord, mocht nog geen één keer in de basis starten dit seizoen. Hij moest het vooral doen met invalbeurten. Volgens het Algemeen Dagblad, zou daar a.s. zondag weleens verandering in kunnen komen. Hij zou als vervanger van Eric Botteghin spelen.


In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, a.s. zondag in De Kuip, hield Feyenoordcoach Jaap Stam zich vooral op de vlakte, maar was wel positief over de ontwikkelingen die Marcos Senesi heeft gemaakt. 'Of hij er moedeloos van wordt? Nee, dat geloof ik niet. In de gesprekken die ik met hem voer, maakt hij een positieve indruk. Hij snapt ook dat hij geduld heeft moeten hebben. Hij weet steeds beter wat we van hem verwachten.'

Net voor de interlandperiode verloor Feyenoord de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard kansloos met 4-2. Daar kijkt Jaap Stam nog vaak op terug. 'Natuurlijk heb je vraagtekens. We moeten als ploeg constanter spelen, het moet veel beter. Er komen belangrijke wedstrijden aan, waarin we als ploeg voor elkaar moeten gaan. We moeten een team zijn dat voor elkaar wil vechten.'

Ook Feyenoord-aanvaller Nicolai Jørgensen is weer fysiek in orde en klaar om tegen Heracles Almelo in de basis te starten.

Vermoedelijke opstelling: Vermeer - Karsdorp, Senesi, Iè, Haps - Toornstra, Kökcü, Fer - Berghuis, Jørgensen, Sinisterra.

Lees meer over:

Discussieer mee! 70 reacties

Gast6811328730

Je plaatst een bericht als Gast6811328730