'Stam zit in tweespalt na matige competitiestart'

'Stam zit in tweespalt na matige competitiestart'

Feyenoord moest deze competitie al zeventien tegendoelpunten slikken en toch zit recordaankoop en centrale verdediger Marcos Senesi nog steeds op de bank in Rotterdam. De 22-jarige centrale verdediger vliegt naar Argentinië voor twee wedstrijden met de onder 23.


Jaap Stam gaf vanaf het begin aan rustig aan te willen doen met Senesi. Toch is het een veel gehoord geluid. "Hoe slecht moet hij wel niet zijn als trainer Jaap Stam blijft vasthouden aan het centrale verdedigingsduo Eric Botteghin en Edgar Ié, dat inmiddels zeventien tegengoals heeft moeten slikken in negen competitiewedstrijden?" Zo valt te lezen in het Algemeen Dagblad.

Stam is een van de voorvechters van de komst van Senesi, maar daar in schuilt ook gelijk het gevaar volgens het medium. Wat als Senesi nog een slechte wedstrijd speelt, is hij dan volledig afgeschreven? "Als Stam zeker zou weten dat Senesi klaar is voor een basisplaats, zou hij hem ongetwijfeld opstellen. Maar ook hier geldt weer, zeker voor Stam in dit specifieke geval: nog meer slechte wedstrijden van de Argentijn en je kunt hem direct afschrijven." Stam zit dus in een tweespalt.

FR-Fans.nl mini poll

Stam moet Senesi gewoon opstellen?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 282 reacties

Gast2616591947

Je plaatst een bericht als Gast2616591947