Feyenoord O19 geeft voorsprong uit handen tegen NEC

Feyenoord Onder 19 heeft vanavond in het competitieduel met 2-2 gelijkgespeeld tegen NEC Nijmegen. Lang zag het er naar uit dat Feyenoord de overwinning zou pakken na een 2-0 voorsprong, maar uiteindelijk wisten de Nijmegenaren terug te komen. De Feyenoorders namen vroeg de voorsprong via Splinter de Mooij. Een vrije trap werd niet goed verwerkt door de NEC-doelman, waarna de middenvelder op de juiste plek stond om in te tikken. Niet veel later was daar Cheick Touré met de 0-2. Een goede individuele actie leidde tot een laag schot met rechts, waarbij de goalie kansloos was. Feyenoord leek op rozen te zitten, maar op slag van rust deed de uitploeg iets terug. Een vrije trap werd rechtstreeks binnengeschoten, waardoor de ruststand 2-1 was. In de tweede helft bleek dat NEC goed omging met de dode spelmomenten. Opnieuw een vrije trap vloog binnen, waardoor de 2-2 eindstand op de scoreborden stond. Opstelling Feyenoord Onder 19:: Jansen, Knoll, Owusu, Van der Zeeuw, Hartman, Oulad M’Hand, Touré, Zitman, Bannis, De Mooij, Azarkan