Voor Feyenoord begint het seizoen nu pas echt

Voor Feyenoord begint het seizoen nu pas echt

Voor Jaap Stam begint het seizoen nu pas echt. De oefenmeester van Feyenoord zag in de transferperiode veel spelers geblesseerd raken, vertrekken, maar ook nieuwe spelers komen. Vanaf deze week kan hij beschikken over een brede selectie. De meeste spelers zijn fit en de aankopen kunnen allemaal spelen.


Zo kan Stam vanaf vandaag beschikken over Marcos Senesi. De 22-jarige centrale verdediger wordt als groot talent binnen gehaald, maar heeft dit als gevolg dat aanvoerder Eric Botteghin uit de basis verdwijnt? Stam wilde vanaf het begin een sneller centraal verdedigingsduo, Edgar Ié verving in no-time Jan-Arie van der Heijden en wanneer Senesi klaar is, kan Bottehin zomaar de volgende zijn, dat concludeert De Telegraaf
Ook keren steeds meer geblesseerden terug bij Feyenoord. Nicolai Jørgensen trainde de hele week volop mee, waarmee Feyenoord eindelijk een echte spits lijkt te hebben. Ook Jens Toornstra lijkt op de weg terug. Daarmee krijgt Stam steeds meer opties bij Feyenoord.

De afvallers lijken ook duidelijk, Van der Heijden lijkt zijn langste tijd gehad te hebben en ook Yassin Ayoub lijkt steeds verder te dalen in de pikorde van Stam. Beide spelers zullen volgens De Telegraaf de komende transferperiode wel mogen vertrekken.

Discussieer mee! 52 reacties

Gast8458167259

Je plaatst een bericht als Gast8458167259