Chong wees Feyenoord af, maar: 'Er is altijd het verlangen om terug te keren'

Chong wees Feyenoord af, maar: 'Er is altijd het verlangen om terug te keren'

Tahith Chong kon deze zomer terugkeren bij Feyenoord. De Rotterdammers hoopte de 19-jarige aanvaller op huurbasis terug te halen, maar Chong besloot bij Manchester United te blijven. Ook PSV had belangstelling.


Chong stijgt naar eigen zeggen in de pikorde bij de Engelse topclub. "Er zijn een paar spelers weg bij Manchester United, ik klim nu in de pikorde. Zoals ik al vaker heb gezegd: het ligt aan mij. Ik kan het in de training laten zien. Hopelijk komen er kansen", zegt Chong tegen Voetbal International.

De international van Jong Oranje zat afgelopen weekend bij de wedstrijdselectie voor het duel tegen Southampton. "Dat zegt veel. Je bent een keuze voor je trainer om in de wedstrijd te komen. Ik geniet bij Manchester United, hopelijk kan ik aan spelen toekomen. Ik heb bij Feyenoord gespeeld, dus er is altijd het verlangen om terug te keren in Nederland. Maar ik moet nu doen wat het beste voor mij is."

Chong heeft bij United nog een contract voor één seizoen. Of hij gaat verlengen is nog niet zeker. "Er kan veel gebeuren in een jaar."

Lees meer over:

Discussieer mee! 49 reacties

Gast3006912135

Je plaatst een bericht als Gast3006912135