Senesi: 'Ik kan niet wachten tot ik voor Feyenoord speel'

Senesi: 'Ik kan niet wachten tot ik voor Feyenoord speel'

Feyenoord legde gisteren Marcos Senesi vast. De 22-jarige Argentijnse verdediger werd al weken in verband gebracht met de Rotterdammers, maar elke keer als de voorwaarden bekend waren, werd het zetten van de handtekening uitgesteld. Zaakwaarnemers Henk Timmer en Henk van Ginkel ontdekten de verdediger en zij zorgden er hoogst persoonlijk voor dat Senesi op het vliegtuig werd gezet.


Senesi belooft de supporters nooit op te zullen geven en weet wat het motto is. 'Geen woorden maar daden.' Senesi vertrekt vandaag alweer om zich te melden bij de nationale ploeg van Argentinië. Stam zal dus nog even geduld moeten hebben, maar zegt in gesprek met het Algemeen Dagblad wel dat hij het doorzettingsvermogen van Feyenoord looft.

Senesi is zelfverzekerd, hij is een Argentijn, het land van Messi en Maradona, maar ook het land van harde tackles. "Ik weet dat de aanhang van Feyenoord niet alleen van goed voetbal houdt, maar ook van spelers die hard werken. Geen woorden, maar daden. Julio Cruz speelde hier. Een grote voetballer. Ik hoop dat ik in zijn voetsporen kan treden. En ik kan niet wachten tot ik voor Feyenoord speel."

San Lorenzo schermde vlak voor de overeenkomst ineens met meer gegadigden om de verdediger over te nemen, maar Senesi was duidelijk. Hij wilde naar Nederland, waar zijn landgenoten Nicolas Tagliafico en Lisandro Martinez zo snel acclimatiseerden.

Lees meer over:

Discussieer mee! 34 reacties

Gast165597295

Je plaatst een bericht als Gast165597295