'Narsingh in de spits is natuurlijk lachwekkend'

'Narsingh in de spits is natuurlijk lachwekkend'

Op de maandagavond bespreken zoals altijd de mannen van Veronica Inside op geheel eigen wijze het afgelopen eredivisie weekend. Johan Derksen, René van der Gijp en Wim Kieft laten in hun kantinepraat hun ongezouten mening doorschemeren over onder ander Feyenoord. “Als Feyenoord nou een technisch directeur zou moeten aanstellen dan zou dat Ted van Leeuwen moeten zijn”, trapt Derksen meteen af.


Toch heeft Derksen goede woorden voor Feyenoord: “Ik ben wel onder de indruk, het valt mij reuze mee. Ontzettend goede instelling, Narsingh in de spits is natuurlijk lachwekkend. Daar kun je nog beter een jeugdspeler voor neerzetten.” Over Senesi durft Derksen nog niet mee te gaan in de positieve berichtgeving: “Dat moeten we nog even zien. Ajax heeft ook zo’n aankoop gedaan, Magallan.” Wim Kieft vond het veldspel nog wel te pover: “Ze voetballen niet makkelijk, dat Feyenoord. Ze wachten op Jørgensen, maar ja daar wachten ze al twee jaar op. Hij is of geblesseerd, of het zit mentaal niet goed, dat hij niet scoort.” De grote kritiek van Jaap Stam op Bas Nijhuis is de mannen ook opgevallen: "Dat moet Jaap niet doen", aldus Derksen.

Rechtsback Rick Karsdorp verliet opmerkelijk het veld tegen Willem II. De verdediger was woest op zichzelf vanwege een matige wedstrijd. Wim Kieft van Veronica Inside was dit ook opgevallen: “Het probleem bij hem is dat hij nog wat nodig heeft.” Derksen wijt het gedrag aan het gebrek aan fitheid van Karsdorp: “Hij kan maar een uur spelen.” Volgens Derksen bevond Karsdorp zich op zeer glad ijs: “Hij wekt de indruk dat hij Jaap een schop had willen geven.” “Dat had hij niet moeten doen!”, lacht René van der Gijp.

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast9118956245

Je plaatst een bericht als Gast9118956245