OFFICIEEL | Feyenoord versterkt zich met Marcos Senesi

OFFICIEEL | Feyenoord versterkt zich met Marcos Senesi

Feyenoord heeft de transfer van Marcos Senesi naar Rotterdam afgerond. De Argentijnse verdediger tekent in De Kuip een contract voor vier seizoenen – tot medio 2023 – en zal later vandaag aan de media worden gepresenteerd.


De 22-jarige Senesi kwam zondagnacht aan op Rotterdam The Hague Airport, onderging maandagochtend meteen zijn medische keuring en daarna werden de laatste details rond zijn overgang besproken. De verdediger, die gaat spelen met rugnummer 4, zal vanaf dinsdag bij de groep aansluiten.

Marcos Senesi speelde voor San Lorenzo, uitkomend in de Argentijnse Superliga, 66 wedstrijden in het eerste elftal. Ook speelde hij twee jaar geleden met Argentinië Onder 20 het WK en is hij opgenomen in de Onder 23-selectie van Argentinië, waar hij nog in afwachting is van zijn officiële debuut.

Bekijk hier onder het officiële aankondigingsfilmpje:

Lees ook

Troost in zijn nopjes: 'Hij geldt als een groot verdedigend talent'

De komst van Marcos Senesi is na bijna vier weken stevig onderhandelen dan eindelijk afgerond. De verdediger die op het punt staat om international van Argentinië te worden heeft een contract voor 4 jaar getekend....

Lees meer over:

Discussieer mee! 86 reacties

Gast9181959247

Je plaatst een bericht als Gast9181959247