UPDATE | 'Verschil van inzicht zorgt voor uitstel handtekening Senesi'

UPDATE | 'Verschil van inzicht zorgt voor uitstel handtekening Senesi'

Feyenoord legt vandaag Marcos Senesi vast. De 22-jarige verdediger is gisterenavond geland in Nederland en zal vandaag een medische keuring ondergaan en daarna een contract tekenen bij de Rotterdammers. Verwacht wordt dat hij een meerjarig contract gaat tekenen.


Het Algemeen Dagblad weet dat Jaap Stam de verdediger, die zaterdag nog met San Lorenzo in actie kwam en in tranen het veld verliet, er graag bij wil hebben. "Of hij echt zo goed is? We hopen van wel natuurlijk. Hij kost wat, daar moet kwaliteit tegenover staan. Maar dat zien we wel bij deze speler'', zegt Stam.

Met de komst van Senesi lijkt Feyenoord uitgewinkeld, omdat de portemonnee nu leeg is. De verdediger moet tussen de 5 en 7 miljoen euro kosten. "Al blijven we tot de laatste dag loeren op buitenkansjes'', zegt technisch directeur Sjaak Troost.

Update
Journalist César Luis Melo weet te melden dat Feyenoord de komst van Senesi nog niet rond heeft gemaakt, omdat er nog een verschil van inzicht is tussen de speler en de club. Feyenoord lijkt op te moeten schieten om de onderhandelingen op tijd rond te krijgen voor het sluiten van de transfermarkt.

Lees meer over:

Discussieer mee! 113 reacties

Gast799376468

Je plaatst een bericht als Gast799376468