Kuyt teleurgesteld: 'Het team moet klaar zijn voor het nieuwe seizoen'

Kuyt teleurgesteld: 'Het team moet klaar zijn voor het nieuwe seizoen'

Dirk Kuyt is teleurgesteld dat vandaag de Supercup niet werd binnengesleept. Zijn team Feyenoord Onder 19 wist in Amsterdam op De Toekomst niet winnend van het veld te stappen. Ajax won met 4-1.


"De wedstrijd moet je in gaan met passie en strijd", zegt de trainer van Feyenoord Onder 19 tegenover RTV Rijnmond. "Dat hebben we niet voldoende gedaan vandaag. Dan kun je aangeven dat de spelers er altijd alles aan doen om te willen winnen, maar je zult het ook als team moeten doen. Vervolgens sla je ook over op emotie waardoor we een groot gedeelte van de tweede helft met tien man verder moesten. Dan wordt het lastig. We gaan deze wedstrijd analyseren en evalueren. Het team moet klaar zijn voor het nieuwe seizoen."

Kuyt gaat nog even verder en zegt: "We zijn in ontwikkeling voor het nieuwe seizoen. Enerzijds wil je heel graag prijzen pakken, maar je moet de nieuwe spelers die er nu spelen ook voorbereiden op een heel voetbalseizoen. De jongens willen elke wedstrijd volle bak spelen, maar wij hebben een bepaald traject voor ze. Helaas was het vandaag niet goed genoeg."

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast151860394

Je plaatst een bericht als Gast151860394