Krabbendam over transfer: 'Gaan er van uit dat het vandaag rond komt'

Krabbendam over transfer: 'Gaan er van uit dat het vandaag rond komt'

De meest besproken transfer van Feyenoord van deze transferperiode mag gerust die van Marcos Senesi genoemd worden. De verdediger speelt bij San Lorenzo in Argentinië, maar volgens Martijn Krabbendam is de deal nu echt rond. Althans dat meldt de clubwatcher bij het programma Voetbalpraat op Fox Sports.


"Vandaag zou het er door komen, ik heb mensen gesproken die er over gaan, die gaan er van uit dat het vandaag rond komt", zegt Krabbendam over de transfer. De eerder genoemde 7 miljoen gaat volgens Krabbendam niet gehaald worden: "Het wordt iets minder, maar ja je hebt te maken met dat het in termijnen betaald moet worden en dat een doorverkooppercentage bij San Lorenzo blijft."

Wat betreft werkvergunning is Senesi geen issue: "Hij heeft een Italiaans paspoort." Krabbendam gaat er van uit dat Senesi binnen enkele weken al in de basis valt te bewonderen van Feyenoord. Senesi wordt omschreven als een gelijkwaardige zo niet betere versie van Lisandro Martinez, wat ten koste zou kunnen gaan van aanvoerder Botteghin: "Die kans bestaat, zeker ja. Als je een betere speler tot je beschikking hebt dan lijkt het me niet moeilijk om zo'n jongen te passeren."

Lees meer over:

Discussieer mee! 75 reacties

Gast1385541210

Je plaatst een bericht als Gast1385541210