Stam op zijn hoede: 'Voor ons een uitdaging om daar een resultaat te krijgen'

Stam op zijn hoede: 'Voor ons een uitdaging om daar een resultaat te krijgen'

Jaap Stam is inmiddels bijna 3 maanden hoofdcoach van Feyenoord. De trainer maakte in zeer korte tijd een turbulente periode bij Feyenoord mee en boekte in Europees verband al twee klinkende zeges. Dat Feyenoord geen wedstrijd speelde van het weekend betekende niet dat Stam vrijaf had. “Omdat je in het trainersvak altijd bezig bent met je eigen team en dingen die spelen op de club”, aldus de trainer in Feyenoord TV op Fox Sports.


“Willem II is een ploeg die het goed doet op dit moment in de competitie en voor ons een uitdaging om daar een resultaat te krijgen”, aldus de trainer. De aanstaande wedstrijd tegen Hapoel Beer Sjeva kon optimaal voorbereid worden vanwege het vrije weekend van Feyenoord. Volgens Stam is de selectie er op gebrand om ook in Israël een goed resultaat neer te zetten: “Iedereen beseft zich dat het een hele belangrijke week is.”

Ook speelde Jong Feyenoord vandaag zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Jaap Stam vertelde zijn visie over het elftal: "Het is heel belangrijk voor spelers om ritme te krijgen daarin. Uiteindelijk vind ik dat je als Feyenoord zijnde in deze competities daarin zo goed mogelijk voor de dag moet zien te komen." Feyenoord won de eerste wedstrijd eenvoudig met 5-1 van De Graafschap, wat grotendeels ook te danken was aan de hoge mate van reservespelers van het eerste elftal.

Discussieer mee! 14 reacties

Gast4571845189

Je plaatst een bericht als Gast4571845189