'Karsdorp en Ié speelgerechtigd voor Europa League'

'Karsdorp en Ié speelgerechtigd voor Europa League'

Feyenoord neemt het donderdag in de Europa League op tegen Hapoel Beer Sheva. De Rotterdammers moeten de tweeluik winnen om toegang te verdienen tot de poulefase van de Europa League. Een kleine meevaller voor de Kuipbewoners, Rick Karsdorp en Edgar Ié zijn donderdag speelgerechtigd.


Karsdorp was voor de vorige speelronde niet speelgerechtigd, omdat hij tussen de tweeluik werd aangetrokken, Ié kwam pas na de uitwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi naar Feyenoord. In de voorronde mag een club telkens twee nieuwe spelers inschrijven en dat zijn dus beide verdedigers geworden.

Vooral Ié lijkt voor Feyenoord erg belangrijk. Gisteren werd duidelijk dat Jan-Arie van der Heijden uit vorm is en werd Ié met één training in de benen al na 45 minuten voor de leeuwen gegooid en deed dat prima. "Hij deed het behoorlijk, afgezien van één balletje dat onder zijn voet door schoot”, constateerde Stam met enige opluchting in De Telegraaf. "Je wilt dat het verdedigend goed staat en het is begrijpelijk dat Ié nog even zijn weg moet vinden. Hij moet weten hoe wij spelen en ander

Lees meer over:

Discussieer mee! 82 reacties

Gast7032996399

Je plaatst een bericht als Gast7032996399