Stam: 'Een horrorscenario is het ook weer niet'

Stam: 'Een horrorscenario is het ook weer niet'

Feyenoord start vandaag met Rick Karsdorp in de basis en ook Renato Tapia mag weer in de basis starten. Leroy Fer is er niet bij, hij krijgt rust. Jaap Stam sprak over het vertrek van enkele spelers, bij FOX Sports noemen ze het een horrorscenario.


“Een horrorscenario is het ook weer niet, het is niet de meest ideale voorbereiding. Je bent op zoek naar de ideale samenstelling waarvan we denken dat we er resultaat mee kunnen gaan boeken”, aldus Stam bij FOX Sports. Fer is er niet bij. “We hebben Leroy gepusht om zo fit mogelijk te worden, maar drie wedstrijden is voor hem nog te veel van het goede.”

Karsdorp is er weer bij en start in de basis, wat wordt er van hem verwacht? “Hopelijk kan hij brengen zo als hij in het verleden kon. Heeft snelheid, kan aanvallend belangrijk zijn en staat verdedigend goed zijn mannetje.”

Jaap Stam moet lachen als het om Tapia gaat. “Renato is een speler die pas terug is. Hij is al belangrijk geweest in zijn manier van trainen en zijn manier van spelen afgelopen donderdag.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 6 reacties

Gast806281292

Je plaatst een bericht als Gast806281292