Goede rol weggelegd voor aanwinst: 'Ik zie hem dat dit seizoen weer doen'

Goede rol weggelegd voor aanwinst: 'Ik zie hem dat dit seizoen weer doen'

Rick Karsdorp is een zeer welkome verstering bij Feyenoord. De rechtsback is op huurbasis teruggekomen van AS Roma en moet bij de Rotterdammers de vertrokken Jeremaih St. Juste vergeten.


Maar of Karsdorp een betere back is dan St, Juste daar antwoord ruim 90% van de ruim 1200 stemmers 'ja' op. Maar de jongen van Varkenoord is vooral weer erg welkom bij de club. Skatje: "We hebben Karsdorp toch echt meteen nodig. Nieuwkoop is en blijft een zwakke schakel. Geertruida zit in de pikorde achter Nieuwkoop; dat zal niet voor niets zijn."

Gast9259051791 is nog optimistischer en reageert: "In het kampioensjaar liepen Karsdorp en Kongolo regelmatig de gaten dicht die door de tragere centrale verdedigers werden ontstonden. Ik zie onze nummer 27 dat dit seizoen weer doen en mogelijk spelen de centrale verdedigers dan weer iets beter. Ik hoop natuurlijk dat er nieuwe en betere spelers gehaald worden, maar voorlopig zijn die er nog niet." Gast8292783292 voegt daar aan toe: "Op de rechtsback positie is hij zeker een versterking, maar het is toch jammer dat we St. Juste niet als centrale verdediger kunnen zien in het shirt van Feyenoord."

Lees meer over:

Discussieer mee! 49 reacties

Gast9560157056

Je plaatst een bericht als Gast9560157056