OFFICIEEL | Leroy Fer keert terug bij Feyenoord

OFFICIEEL | Leroy Fer keert terug bij Feyenoord

Feyenoord en Leroy Fer hebben overeenstemming bereikt over een eenjarig contract met een optie om het contract met een jaar te verlengen. De 29-jarige middenvelder, die sinds begin juli al meetrainde met Feyenoord, ligt daarmee in ieder geval tot juli 2020 vast in De Kuip.


Leroy Fer en Feyenoord hebben een lange geschiedenis met elkaar. Op het moment dat de middenvelder op zeventienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal, maakte hij al acht jaar deel uit van de jeugdopleiding. Van 2007 tot 2011 speelde Fer in totaal 104 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij veertien keer scoorde en uitgroeide tot international. Na acht seizoenen afwezigheid keerde hij deze zomer terug bij Feyenoord om mee te trainen en te herstellen van een blessure.

Troost: ‘Blij dat we het snel rond hebben kunnen maken
Gedurende deze periode speelde Fer al mee in de oefenwedstrijden tegen Karlsruher SC en Angers SCO, waar hij een goede indruk achterliet. Technisch directeur Sjaak Troost is dan ook blij dat Fer nu definitief terugkeert bij Feyenoord: ‘We zijn blij dat we de komst van Leroy uiteindelijk zo snel rond kunnen hebben maken. Leroy heeft, ook weer de afgelopen weken op 1908, aangetoond een begaafde voetballer te zijn die ons middenveld een echte impuls geeft. Zowel met zijn voetbalkwaliteiten als met zijn leiderschap.’

Lees meer over:
Fer

Discussieer mee! 155 reacties

Gast1613716969

Je plaatst een bericht als Gast1613716969