Feyenoord is nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen

Feyenoord is nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen

Feyenoord is nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen. Jaap Stam hoopt in alle linies er nog iets bij te krijgen en de onrust ligt op de loer met mogelijke investeerders die het aandelenpakket van de Vrienden van Feyenoord over wil nemen.


Voetbal International gaat wat dieper in op alle onrust. Zo is er Steven Berghuis, de sterspeler van Feyenoord kreeg van Feyenoord te horen dat een overgang naar PSV er niet in zit, volgens VI hoopt Berghuis zelf nog wel steeds op een overgang naar Eindhoven.

Jaap Stam is tegen Panathinaikos geschrokken volgens VI. Waar Feyenoord nog voldoende kansen creëerde, was het erg kwetsbaar in de omschakeling. De trainer heeft al aangegeven dat hij graag in elke linie er nog een versterking bij wil. Of dit haalbaar is voor Feyenoord, dat is nog maar de vraag.

Daarnaast heb je nog de Raad van Commissarissen met Van Bodegom voorop. De selfmade zakenman kennende was hij niet blij met de inhoud van de helikopter die tijdens de open dag de nieuwe spelers bracht. Hij is druk bezig om geld te genereren om Feyenoord terug te brengen naar de top van Nederland. En mensen die hem kennen, weten dat hij er dan volle bak in gaat.

Lees meer over:

Discussieer mee! 172 reacties

Gast6375891052

Je plaatst een bericht als Gast6375891052