'Eenhoorn moet nog voor begin van de competitie nieuwe directeur zijn'

'Eenhoorn moet nog voor begin van de competitie nieuwe directeur zijn'

Afgelopen week vertrok Jan de Jong bij Feyenoord, er is binnen de hoogste geledingen een droomkandidaat namelijk Robert Eenhoorn. Voorzitter van de Raad van Commissarissen Toon van Bodegom sprak al diverse malen met de huidige directeur van AZ.


Van Bodegom lijkt alle zeilen bij te zetten om zo snel mogelijk met Feyenoord weer de aansluiting te vinden bij Ajax en PSV. Mede daarom lijkt Jan de Jong afgehaakt te zijn, omdat hij op de rem wilde trappen. De Vrienden van Feyenoord zouden met tranen in de ogen hebben gekeken naar het verspillen van de titel. Feyenoord had een riante positie en heeft deze met verkeerde investeringen compleet vergooid, daarom zou Van Bodegom het nu anders willen doen.

Wel lijkt het erop dat Feyenoord met het aantrekken van Eenhoorn kiest voor iemand die kennis heeft van de Amerikaanse markt, wat volgens Voetbal International een pré is. Feyenoord hoopt dan ook nog voor de start van de competitie Eenhoorn aan te kunnen stellen. Als Van Bodegom, een Amerikaanse investeerder heeft, Eenhoorn weet over te halen, heeft Feyenoord de dynamiek die de nieuwe voorzitter van de rvc zo koestert.

Lees meer over:

Discussieer mee! 54 reacties

Gast4037569330

Je plaatst een bericht als Gast4037569330