'Met blessure Jørgensen en situatie Berghuis staat Feyenoord er niet goed voor'

'Met blessure Jørgensen en situatie Berghuis staat Feyenoord er niet goed voor'

Vandaag heeft Feyenoord de open dag. NOS-journalist Arman Avsaroglu heeft het in aanloop naar dit traditionele evenement over de selectie van Feyenoord en de verwachtingen van de Feyenoordsupporters voor het nieuwe seizoen.


Avsaroglu: 'Feyenoord staat er gewoon niet goed voor, de selectie is verzwakt ten opzichte van vorig jaar. En met het mogelijke vertrek van Steven Berghuis moet ook dat gat nog worden opgevuld. Hetzelfde geldt voor Nicolai Jørgensen, die nu geblesseerd is'. In de helikopter zullen dan ook geen spectaculaire nieuwe spelers plaatsnemen. Luciano Narsingh (transfervrij), Liam Kelly (Reading), Nick Marsman (transfervrij) en de nieuwe hoofdcoach Jaap Stam zijn de nieuwe gezichten op het beste grasveld van Nederland.

Een verzwakte selectie dus, vindt de clubwatcher. 'Het publiek wordt fatalistisch, ze zien dat goede spelers zijn gegaan en dat er weinig goede vervangers zijn gehaald. Een deel van de achterban zal dan ook wel blij zijn met het vertrek van de beleidsbepalers'. Het is gelukkig een zonnige open dag, maar toch heeft het minder charme dan voorheen, als Feyenoord grote spelers kon presenteren en vooraf al meedeed om de prijzen: 'Het is niet meer wat het geweest is. Er zitten niet heel spectaculaire mensen in de helikopter. Toch blijft het altijd wel een Feyenoord-feestje en er komt genoeg volk op af'.

FR-Fans.nl mini poll

Op deze positie moet zeker nog een speler erbij!

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 81 reacties

Gast3839952944

Je plaatst een bericht als Gast3839952944