Technisch hart onder vuur: 'Ik vind het van een ongekend amateurisme'

Technisch hart onder vuur: 'Ik vind het van een ongekend amateurisme'

In het verleden maakten spelers als Gullit en Koeman al een overstap tussen topclubs. Hoewel het laatste voorbeeld met Georginio Wijnaldum nog vers is in 2011, lijkt daar nu verandering in te komen. Steven Berghuis wordt nadrukkelijk gelinkt aan PSV. Feyenoord heeft met 20 miljoen in ieder geval een statement afgegeven. Zeker gezien de miljoenen die het ontvangt voor Luuk de Jong, Hirving Lozano en Steven Bergwijn. Tom Knipping en Stef de Bont van Voetbal International bespreken de transfercarrousel binnen de eredivisie en vrezen hierbij voor Feyenoord.


“Feyenoord is wel de club waar ik me het meest om verbaas, ze hebben daar natuurlijk niemand die het technisch beleid uit zet”, aldus Stef de Bont. De journalist gaat verder: “Een commissaris die met wat makelaars een spelersgroep bij elkaar zoekt. Ik vind het van een ongekend amateurisme.” Hiermee geeft de VI-reporter aan dat hij allerminst gecharmeerd is van de tussenoplossing die Feyenoord heeft bedacht. “Dan zie ik hoe rustig het bij AZ is, dan zie ik wat FC Utrecht aan het doen is. Dan zou ik me toch bijna zorgen gaan maken als trainer van Feyenoord”, zegt Tom Knipping over het uitblijven van versterkingen en het beleid wat er gevoerd wordt in Rotterdam.

De transfer van Steven Berghuis zouden de heren qua perspectief volledig begrijpen: “Dat is ook duidelijk financiëel gezien. Bij PSV doe je mee om de titel en mee om Champions League voetbal en bij Feyenoord niet. En met de financiële verschillen die zijn ontstaan is de kans ook groot dat dat voor de komende jaren geldt.” Over het perspectief zijn de heren dan ook zeer negatief: “Feyenoord gaat normaliter geen rol spelen in de titelstrijd.”

FR-Fans.nl mini poll

Gaat Feyenoord inderdaad geen rol spelen in de kampioensstrijd?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 138 reacties

Gast5422195551

Je plaatst een bericht als Gast5422195551