Succesvolle openbare training Feyenoord door 'vuurwerkafspraken' met supporters

Succesvolle openbare training Feyenoord door 'vuurwerkafspraken' met supporters

De eerste training van Feyenoord voor eigen publiek heeft voor veel positieve reacties gezorgd. Van de ruim 5000 aanwezige supporters (een schatting) kregen de selectiespelers een warm onthaal. De sfeer onder de supporters was uitstekend, hetgeen in voorgaande jaren juist steeds minder en minder werd.


Positivisme was mede ingegeven door afspraken tussen Feyenoord, de Feijenoorder en supporterscollectief De Noordzijde. Die partijen maakten afspraken over het gereguleerd toelaten van vuurwerk tijdens de eerste training. Zoals het er nu naar uitziet een heel mooie ontwikkeling, die supporters en club nader tot elkaar hebben gebracht.

Wat verder opviel tijdens de eerste training was een blessure bij Feyenoorddoelman Justin Bijlow, die even op de grond zat. Bijlow speelde gisteren niet tegen SDC Putten, maar is tegen FC Dordrecht (aankomende zaterdag) wel de beoogde eerste doelman. Na een vervelende voetblessure afgelopen seizoen, wil de speler zich dit seizoen weer in de basis spelen bij de Rotterdammers.

Lees ook

LIVE 11:00 uur | Eerste openbare training van het seizoen

Vanmorgen om 11:00 uur traint Feyenoord voor het eerst in de openbaarheid dit seizoen. Vanwege de wedstrijd tegen SDC Putten gisteren is de verwachting dat de training vooral een veredelde uitlooptraining wordt. De eerste week...

Discussieer mee! 12 reacties

Gast3529940927

Je plaatst een bericht als Gast3529940927