'Zoveel goals in Oranje maken, dat is echt bizar knap'

'Zoveel goals in Oranje maken, dat is echt bizar knap'

Robin van Persie staat inmiddels derde op de all-time topscorerslijst van de KNVB. De spits die afgelopen seizoen zijn laatste seizoen speelde zag afgelopen zaterdag de all-time topscorer van Nederland ook veranderen in Vivianne Miedema.


Van Persie is bij de mannen topscorer met 50 doelpunten in zijn hele carrière en staat overall op de derde plaats. Miedema is sinds afgelopen zaterdag topscorer overall met 60 doelpunten terwijl ze nog maar 22 jaar oud is. Van Persie daarover in het Algemeen Dagblad "Want laten we eerlijk zijn: ik sta nu derde, ze is me ruimschoots voorbij. Zoveel goals maken in Oranje, op 22-jarige leeftijd, dat is echt bizar knap.''.

Van Persie volgt het Nederlands vrouwenelftal dan ook op de voet. Hij kijkt alle wedstrijden en als hij andere verplichtingen heeft, zoals afgelopen zaterdag zijn eigen toernooi, dan kijkt hij tussendoor telkens wat het staat. De oud-spits van Feyenoord vindt dat de Oranjedames alle aandacht voor het elftal zelf hebben verdiend, de kwaliteit is hard vooruit gegaan. Daar verdienen ze alle credits voor."

Discussieer mee! 54 reacties

Gast1811602240

Je plaatst een bericht als Gast1811602240