Advies voor Stam: 'Je moet hem aanvoerder maken'

Advies voor Stam: 'Je moet hem aanvoerder maken'

Nicolai Jørgensen heeft z'n contract bij Feyenoord opengebroken. De Deen ligt nu tot 2022 vast in Rotterdam-Zuid, kan zich daardoor richten op het draaien van een beter seizoen en daarmee houdt de club z'n spits binnenboort. Een win-win situatie voor beiden.


Supporters van Feyenoord reageren ook erg enthousiast op dit nieuws. Soundwave reageert daarop: "Hij heeft een waardeloos jaar gehad door z'n blessures en de concurrentiestrijd met Robin van Persie. Nu kan hij zich opnieuw gaan bewijzen, terwijl de club z'n spits behoudt en dus niet op zoek hoeft te gaan naar een vervanger."

Peter kan niet anders dan blij zijn met deze verlenging. De 28-jarige spits is immers 'een goede spits voor Feyenoord'. "De laatste seizoenen is het er niet uitgekomen door blessures en de klap van het niet doorgaan van de Newcastle-transfer. Daar is hij nu overheen. Ik denk dat hij weer fris is - lichaam en mentaal - en klaar is om te knallen." Gast4523486809 voegt daar aan toe: "Je moet Jørgensen aanvoerder maken. Daarmee kun je nog meer geld vragen wanneer hij een stap naar een andere club wil maken, mits hij z'n oude vorm weer terug krijgt."

Willem vindt dat de Deense spits, samen met Steven Berghuis, als de belangrijkste spelers van Feyenoord moeten worden omschreven. "Dat moet heel duidelijk aangegeven worden bij hen", zegt Willem. "Ik denk dat dat ze een boost kan geven. Daarnaast vind ik dat beide spelers er goed aan doen als ze naar een mental coach gaan. Dat kunnen ze ook goed gebruiken om een negatieve houding achter hen te laten."

Lees meer over:

Discussieer mee! 68 reacties

Gast4060911615

Je plaatst een bericht als Gast4060911615