'Turkse topclub voorkomt mogelijke transfer naar Feyenoord'

'Turkse topclub voorkomt mogelijke transfer naar Feyenoord'

De zomer is nog niet eens begonnen, maar de transfergeruchten stromen al binnen. Zo gaat het online veel over Eljero Elia. Elia zei in november zelf tegen Voetbal International dat hij met zijn huidige club Başakşehir kampioen wilde worden en daarna nog terug wilde keren bij Feyenoord. Het ging al fout bij het eerste puntje, ondanks een grote voorsprong verspeelde de ploeg het kampioenschap aan Galatasaray.


En nu lijkt ook de terugkeer naar Feyenoord onwaarschijnlijk te worden. Het Turkse Star meldt namelijk dat kampioensconcurrent Beşiktaş Elia graag wil overnemen van de club uit Istanbul. Ondanks de bescheiden rol van Elia bij Başakşehir, ziet Beşiktaş een belangrijke rol voor Elia weggelegd. Mede door blessures kwam de Voorburger dit seizoen slechts tot 21 wedstrijden.

Bij Beşiktaş zou de oud-international zijn coach van het afgelopen seizoen treffen. Abdullah Avcı, clublegende van Başakşehir, maakt deze zomer zelf al de overstap naar Beşiktaş. Ondanks dat Avcı Elia niet altijd opstelde, is hij blijkbaar gecharmeerd van de dribbelaar. BIj Star zegt Avcı dat de transfer echter nog niet rond is.

Lees meer over:

Discussieer mee! 116 reacties

Gast1002403717

Je plaatst een bericht als Gast1002403717