FSV reageert op besluit Feyenoord over het niet toelaten uit-supporters

FSV reageert op besluit Feyenoord over het niet toelaten uit-supporters

Gisteren werd bekend dat Feyenoord niet langer medewerking verleend in de totstandkoming van de toelating van uitsupporters van Ajax tijdens de Klassieker in Rotterdam. Dit standpunt is ingenomen na enkele incidenten in de afgelopen weken. Feyenoord Supportersvereninging, reageert op haar website op de berichtgeving.


Na incidenten bij de mini-Klassieker en de amateurwedstrijd van Sportclub Feyenoord heeft Feyenoord besloten om haar medewerking met betrekking tot het mogelijk maken van meereizende uitsupporters bij de Klassiekers in te trekken. Wij hebben hier als supportersvereniging alle begrip voor. De afgelopen maanden is er gewerkt aan het tot standkomen van uitsupporters bij de Klassiekers. Onder een deel van de jonge supporters leeft deze wens nadrukkelijk. De gebeurtenissen van de afgelopen weken hebben er toe geleid dat er nog meer spanning op het toelaten van uitsupporters komt te staan. Dat is op dit moment niet te verantwoorden.

Feyenoord 019 speelde op 25 mei hun kampioenswedstrijd tegen Ajax019 op de Toekomst. Wat een sportief hoogtepunt moest worden voor beide teams werd een hele vervelende middag. Familieleden van de Feyenoordspelers werden belaagd en de wedstrijd werd gestaakt. Het uitspelen van de wedstrijd afgelopen zaterdag zonder publiek is een treurig slot van de competitie. Als er weer gesprekken over het toelaten van uitsupporters bij de Klassiekers worden opgestart sluiten wij weer aan.

Lees het volledige verhaal van de FSV hier

Lees ook

Feyenoord laat ook komend seizoen geen uitsupporters toe bij Klassiekers

Feyenoord trekt haar medewerking in met betrekking tot het mogelijk maken van meereizende uitsupporters bij de Klassiekers. Na meerdere incidenten bij jeugdwedstrijden tussen beide clubs acht Feyenoord het toelaten en meenemen van uitsupporters naar wedstrijden...

Lees meer over:

Discussieer mee! 39 reacties

Gast1523326934

Je plaatst een bericht als Gast1523326934