Datum inhaalwedstrijd mini-Klassieker bekend

Datum inhaalwedstrijd mini-Klassieker bekend

De gestaakte kampioenswedstrijd Ajax Onder 19 – Feyenoord Onder 19 van zaterdag 25 mei wordt komende zaterdag (1 juni) om 14:30 uur zonder publiek uitgespeeld. Het duel wordt op sportpark De Toekomst hervat vanaf de dertigste minuut bij een 0-0 stand.


De kampioenswedstrijd is zaterdag 25 mei stilgelegd toen meegereisde familieleden van Feyenoord-spelers werden belaagd op de tribune. De aanklager amateurvoetbal heeft naar aanleiding van de reacties van Feyenoord en Ajax op schriftelijke vragen besloten dat de zaak tegen Feyenoord wordt geseponeerd. Ajax is volgens de aanklager schuldig aan het niet uitspelen van de wedstrijd. De Amsterdammers ontvingen naar aanleiding hiervan een sanctievoorstel met een boete, dat Ajax inmiddels heeft geaccepteerd.

Livestream op YouTube
Bij het uitspelen van de wedstrijd mogen geen toeschouwers aanwezig zijn, behalve een beperkte groep familieleden. Deze maatregel geldt voor zowel Feyenoord als Ajax. De kampioenswedstrijd zal zaterdagmiddag live te volgen zijn via het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord. Feyenoord Onder 19 heeft aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap binnen te halen.

Meer informatie over het eventueel tonen van deze livestream op een groot scherm op Varkenoord, alsmede een eventuele ontvangst op het sportpark in Rotterdam na het in de wacht slepen van het de landstitel, volgt uiterlijk eind deze week.

Lees ook

KNVB komt met nieuws over gestaakte mini-Klassieker

De mini-Klassieker tussen Ajax Onder 19 en Feyenoord Onder 19 die afgelopen zaterdag gestaakt werd wordt uitgespeeld, zo meldt De Telegraaf. De aanklager amateurvoetbal van de KNVB heeft dat bepaald. Er zal 67 minuten zonder...

Lees meer over:

Discussieer mee! 72 reacties

Gast2951158240

Je plaatst een bericht als Gast2951158240