WVH: 'Er moet in die kleedkamer iets aan de hand zijn geweest deze maanden'

WVH: 'Er moet in die kleedkamer iets aan de hand zijn geweest deze maanden'

Feyenoord liet het gisteren in de afscheidswedstrijd van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst behoorlijk afweten, dat zag ook Willem van Hanegem. De oud middenvelder van de Rotterdammers praat over amateurisme bij de Rotterdammers.


‘Dan neem je afscheid van de trainer en de topscorer aller tijden van Oranje en dan verlies je in de eigen Kuip van ADO. Ik denk dat er steeds meer naar buiten zal komen over hoe het er in de kleedkamer bij Feyenoord aan toe is gegaan dit seizoen.’ Van Hanegem snapt er weinig van blijkt in zijn column in het Algemeen Dagblad. Feyenoord is de club die het meest aantal punten haalden in de onderlinge duels van de top drie. Maar toch verlies je dan een afscheidswedstrijd van twee grootheden tegen een club als ADO Den Haag.

‘Er moet in die kleedkamer iets aan de hand zijn geweest deze maanden. Van Bronckhorst zei het ook: ik heb het niet makkelijk gehad met de spelers en hoe ze waren. Het is voor Jaap Stam te hopen dat Feyenoord dat nog voor de zomer oplost. Anders wordt het weer niks.’

FR-Fans.nl mini poll

Zal er nog vuile was op straat komen te liggen?

0 stemmen

Discussieer mee! 118 reacties

Gast7667260949

Je plaatst een bericht als Gast7667260949