'Dat is denk ik het belangrijkste'

Feyenoord heeft woensdagavond NAC Breda met ruime cijfers verslagen (0-4) en heeft daarmee de derde plek in de Eredivisie veiliggesteld. De ploeg van vertrekkend coach Giovanni van Bronckhorst begon fel aan het duel tegen een heel pover NAC, dat geen moment in de wedstrijd écht gevaarlijk wist te worden. Door de afwezigheid van Robin van Persie (niet fit genoeg) en Nicolai Jørgensen (geschorst) was er weer eens een basisplaats voor Dylan Vente. Tegenover RTV Rijnmond blikt de jonge aanvaller terug op de wedstrijd. 'Het was lekker om weer eens te spelen én een doelpunt te scoren, dus naar mijn gevoel een goede wedstrijd van mijn kant, dat is denk ik het belangrijkste.' Feyenoord speelde een geweldige eerste helft. De Rotterdammers combineerden erop los en kwamen tot een aantal grote mogelijkheden, waaronder twee keer de lat. Vlak voor rust schoot Dylan Vente van afstand, een op het eerste oog houdbare bal, maar zag zijn schoot door een blunder van Benjamin van Leer in het doel belanden: 0-2. 'We hebben inderdaad een aantal kansen gemist in de eerst helft, dat heeft de coach ons in de rust ook verteld.'