'Niet slim, maar geen doodzonde'

'Niet slim, maar geen doodzonde'

Zaterdagavond boekte Feyenoord een belangrijke zege op Heracles Almelo, en vergrootte daarmee het gat met AZ tot vier punten. Na de wedstrijd was niet het resultaat, maar de rode kaart van Nicolai Jørgensen en het gedrag van Jordy Clasie het onderwerp van gesprek. 'Onbegrijpelijk', schrijft Willem van Hanegem in zijn Algemeen Dagblad column, daarmee verwijzend naar de uitlatingen van Feyenoord-supporters richting, met name, Jordy Clasie.


'Ik heb zelf ook een account op Facebook, maar niet voor lang meer. Want wat ik daar allemaal op lees, dat is bijna weerzinwekkend. Natuurlijk ben ik ook kritisch op het werk van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord, vaak zelfs, maar waarom moet hem van alles worden toegewenst? Wie zijn die achterlijke mensen die dat doen? Zijn dat Feyenoord-supporters', vraagt Van Hanegem zich af.

'Daar kwam zaterdagavond een stortlading vuil over Jordy Clasie bij. Want die sprintte niet het veld af bij een wissel en hij gaf de coach geen hand. Nou nou, wat erg allemaal. Niet slim, maar geen doodzonde toch? Dit is toch dezelfde Clasie die als klein ventje jarenlang voor dag en dauw opstond om met zijn voetbaltas in de trein te stappen om bij zijn grote liefde Feyenoord te mogen trainen? Die ondanks het advies van de club om misschien toch maar een club dichter bij huis te zoeken als jochie nooit opgaf en zich opwerkte tot international en bepalende speler in de Kuip', aldus Van Hanegem in Algemeen Dagblad.

Discussieer mee! 52 reacties

Gast3846746743

Je plaatst een bericht als Gast3846746743