Van Bronckhorst: 'We hebben ze te lang in de wedstrijd gehouden'

Van Bronckhorst: 'We hebben ze te lang in de wedstrijd gehouden'

Feyenoord boekte vandaag een overtuigende 0-3 zege in Venlo. De Rotterdammers nemen daardoor plek drie weer over van AZ. Giovanni van Bronckhorst was na afloop blij met de overwinning van Feyenoord en het feit dat plek drie weer verovert is.


‘Het was belangrijk vandaag om de punten te halen, ook gezien de stand. Deze overwinning is voor ons allemaal erg goed. Maar met name de drie punten halen, hier onder moeilijke omstandigheden, dat hebben we goed gedaan. In de tweede helft moet je de wedstrijd eerder beslissen. We hebben ze te lang in de wedstrijd gehouden’, aldus Van Bronckhorst tegenover Foxsports.

Nicolai Jorgensen maakte een goede goal waarmee Feyenoord op 0-2 kwam, maar de spits leek zich vandaag niet helemaal lekker te voelen gezien de omstandigheden waaronder hij moest spelen. Van Bronckhorst geeft aan dat de spits daar slimmer mee om moet gaan. ‘Je moet er goed mee omgaan en er niet teveel aan denken. Nico heeft soms teveel momenten dat hij door zeurt over een bepaalde situatie, maar dat is geweest, je moet weer verder. Maar ik denk dat niet alleen Nico, maar ook andere spelers liever niet op kunstgras spelen.’

Lees meer over:

Discussieer mee! 14 reacties

Gast6844208463

Je plaatst een bericht als Gast6844208463