Van Bronckhorst: 'We hadden nog meer kunnen en moeten scoren'

Van Bronckhorst: 'We hadden nog meer kunnen en moeten scoren'

Michiel Teeling sprak voor de camera van Fox Sports na afloop van de wedstrijd tegen Heerenveen met een gelukkige Giovanni van Bronckhorst: “Meest tevreden over het resultaat, het belangrijkste was dat we de wedstrijd zouden winnen en dan ook de manier waarop. We doen alles om de wedstrijd te winnen. We hadden nog meer kunnen en moeten scoren met name in de tweede helft.”


Naast de vele kansen gaf Feyenoord zelf bijzonder weinig weg: “Bijna niks denk ik, weinig echte kansen voor Heerenveen.” Een opvallende rol was weggelegd voor de VAR, Van Bronckhorst zegt hierover: “De twee goals die worden afgekeurd zijn mooie goals.” Over de manier waarop Berghuis zich gerevancheerd heeft ten opzichte van zondag prijst ‘Gio’ zich gelukkig: ‘Dat kan die, en daar ben ik heel blij mee, de manier waarop hij speelt opent kansen voor spelers en voor hemzelf. Ik heb hem ook gefeliciteerd.’

Giovanni haalde nog wel de wedstrijd tegen Utrecht aan: “We hebben het resultaat wat we verdiend hebben na zondag een wedstrijd gespeeld te hebben die beide kanten op kan.” Over de keuze voor een spits laat Giovanni van Bronckhorst zich niet uit: “We weten dat Nico een ander type spits dan Robin is. Vorige week Nico en Robin achter elkaar, toen was het resultaat minder.” Of Van Persie mee gaat naar Venlo aankomende wedstrijd blijft onzeker: “Weet ik op dit moment nog niet”, aldus Van Bronckhorst.

Lees meer over:

Discussieer mee! 8 reacties

Gast2521876314

Je plaatst een bericht als Gast2521876314