Jørgensen en Denemarken spelen nipt gelijk in oefenduel

Nicolai Jørgensen en Denemarken zijn er vanavond niet is geslaagd om in een oefenduel te winnen van Kosovo. Op de valreep werd zelfs een nederlaag voorkomen, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-2. De spits van Feyenoord begon als basisspeler aan het oefenduel tegen de Kosovaren, maar werd na een uur gewisseld voor Ajacied Kasper Dolberg. De thuisploeg kwam vlak voor rust op voorsprong via Amir Rrahmani. Na rust maakte Christian Eriksen met een strafschop gelijk, maar stond het drie minuten later weer achter door een goal van oud-FC Twente speler Bersant Celina. In de laatste minuut viel alsnog de gelijkmaker namens Pierre-Emile Højbjerg. Naast Jørgensen, Dolberg, Eriksen en Celina kende deze wedstrijd flink wat Eredivisiegehalte. Zo waren bij Kosovo Arijanet Muric (oud-NAC), Milot Rashica (oud-Vitesse) en Arber Zeneli (oud-Heerenveen) actief en zat zij Denemarken Ajax-speler Lasse Schöne op de bank.