Feyenoord ontvangt wederom boete van de KNVB

Feyenoord ontvangt wederom boete van de KNVB

Enkele dagen slechts nadat duidelijk werd dat Feyenoord binnenkort Vak S moet leeghouden wegens het (herhaaldelijk) afsteken van vuurwerk op de tribune, krijgt de club andermaal een straf voor hetzelfde vergrijp. Deze keer betreft het een geldboete van 25.000 euro, omdat door bezoekers op de tribune vuurwerk werd afgestoken bij de competitiewedstrijd Feyenoord - Ajax op 27 januari dit jaar.


Feyenoord acht het gelet op de feiten en de toepasselijke regels niet zinvol om de zaak te laten voorkomen. Inmiddels is de aanklager ook een vooronderzoek gestart naar het afsteken door supporters van ongeorganiseerd vuurwerk bij de bekerwedstrijd tegen Ajax op woensdag 27 februari jl.

De club doet andermaal een dringend beroep op bezoekers zich in het vervolg te onthouden van het afsteken van vuurwerk, fakkels en rookpotten. Dit gezien de overduidelijke en steeds grotere problemen die de club en (mede)supporters er door krijgen.

Lees ook

Van Bronckhorst waarschuwt: 'Er lopen meer zaken, het is niet positief voor club'

Vrijdag werd bekend dat Feyenoord wederom een boete krijgt voor het afsteken van vuurwerk in het stadion. Dit keer ging het om het vuurwerk tijdens de Klassieker. Giovanni van Bronckhorst heeft tijdens de persconferentie in aanloop...

Lees meer over:

Discussieer mee! 93 reacties

Gast2109933756

Je plaatst een bericht als Gast2109933756