'Met deze drie mensen heb je eigenlijk alles wat je moet hebben'

'Met deze drie mensen heb je eigenlijk alles wat je moet hebben'

Jaap Stam wordt de nieuwe trainer van Feyenoord. Ondanks dat de coach nog niet veel clubs heeft getraind zijn er positieve reacties. Zo ook bij Rob Jacobs die zich uitspreekt over de nieuwe coach en meteen twee andere namen aanhaalt om erbij te zetten.


"Daar schrik ik van", reageert Rob Jacobs tegenover RTV Rijnmond. "Stam is een heel grote speler geweest, een international, maar als trainer een heel klein lijstje.'' Jacobs vindt dat Feyenoord Kuyt en Van Persie naast Stam moet zetten. Jacobs: ''Ik mag toch hopen dat Dirk erbij betrokken gaat worden, omdat Dirk de ins en outs kent van Feyenoord. Dat geldt ook voor Van Persie. Ik zou ook Van Persie een belangrijke rol willen geven.

Jacobs vindt de namen Stam, Kuyt en Van Persie een fantastisch trio die goud waard kunnen zijn voor de club. "Dan heb je twee clubjongens. De allergrootste is Van Persie. Je hebt Dirk Kuyt, die een geweldig visitekaartje is voor de club. Dan staat er wel wat. Met deze drie mensen heb je eigenlijk alles wat je moet hebben en de resultaten zullen het moeten bewijzen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 71 reacties

Gast9018382220

Je plaatst een bericht als Gast9018382220