Publiek geeft duidelijk statement: 'Martin rot op'

Publiek geeft duidelijk statement: 'Martin rot op'

Feyenoord zag gisteren de laatste hoop op een prijs dit seizoen vervliegen. De Rotterdammers gingen in de eigen Kuip onderuit tegen Ajax in de halve finale om de TOTO KNVB beker, daardoor zal Giovanni van Bronckhorst afscheid nemen bij Feyenoord zonder prijs.


"Van Bronckhorst blijft de trainer die de prijzenkast van Feyenoord in rap tempo flink aanvulde. De trainer ook die zelfs volgens zijn grootste criticasters in mei door de voordeur de Kuip moet uitwandelen. Alles wat nog resteert voor Van Bronckhorst is Feyenoord op plek drie in de eredivisie houden. Daarna is het aan de directie en vooral de raad van commissarissen om te besluiten welke koers de club na de zomer moet varen", schrijft Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

De supporters lieten gisteren duidelijk merken welke koers Feyenoord moet gaan varen. "'Martin rot op' en 'Van Geel het is de hoogste tijd' klonk het in de Kuip uit de kelen van het Legioen. Als een aanbeveling voor Toon van Bodegom, de president-commissaris die morgen officieel begint bij Feyenoord, om technisch directeur Van Geel eind juni niet meer terug te laten keren."

FR-Fans.nl mini poll

Logisch dat Van Geel zou moeten vertrekken?

0 stemmen

Discussieer mee! 125 reacties

Gast8555509001

Je plaatst een bericht als Gast8555509001