Van Bronckhorst geheimzinnig: 'Ik heb al iets in mijn hoofd ja...'

Van Bronckhorst geheimzinnig: 'Ik heb al iets in mijn hoofd ja...'

Giovanni van Bronckhorst zag afgelopen zondag Nicolai Jørgensen een goede wedstrijd spelen. Hij kreeg de voorkeur boven Robin van Persie, die hoogstwaarschijnlijk morgen in de bekerwedstrijd tegen Ajax in de basis zal beginnen.


"Hij heeft een moeilijke periode gehad en komt langzaam terug op het niveau wat hij kan'', aldus Van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond. ''Ik ben blij voor hem dat hij tegen PSV zo'n wedstrijd heeft gespeeld. Ik heb morgen voorin veel keuze, dat is goed."

Of Jørgensen morgen ook in de basis zal starten is onbekend. "Ik heb al iets in mijn hoofd ja... Van Persie en Jørgensen kunnen makkelijk in één elftal samen spelen. De laatste wedstrijden, afgezien van de blessures, hebben ze dat laten zien. Bij PEC Zwolle-thuis, een aantal maanden geleden. Ik denk dat ze prima samen kunnen spelen."

"Uiteindelijk zijn Van Persie en Jørgensen allebei spelers met hun kwaliteiten. Nicolai heeft zijn vorm nog niet gehaald vanwege een moeilijke voorbereiding, maar hij wordt sterker. Hij is op de weg terug. Robin is voor ons bepalend geweest in het team en spits."

Discussieer mee! 27 reacties

Gast5192510248

Je plaatst een bericht als Gast5192510248