Toornstra: 'Je had in de eerste helft kans om meer te pakken'

Toornstra: 'Je had in de eerste helft kans om meer te pakken'

Een strijdbaar Feyenoord heeft vandaag een punt meegenomen uit Eindhoven en geeft zichzelf daarmee een goed gevoel naar de wedstrijd van woensdag. In gesprek met Radio Rijnmond laat Jens Toornstra zijn licht schijnen over het vertoonde spel tegen PSV. Het gevoel wat overheerst bij de middenvelder is het volgende: “je mag met het resultaat tevreden zijn, maar je had in de eerste helft kans om meer te pakken.”


“Zoals we op het veld stonden mag je positief zijn”, aldus Toornstra. “We streden heel erg goed voor elkaar, daar mag je tevreden over zijn.” Ook het wisselvallige spel van de ploeg uit Rotterdam kwam ter sprake, waarbij Toornstra naar een verklaring wordt gevraagd. “Ja ik heb ook niet echt een verklaring, als we tegen Ajax weer slecht spelen krijg ik deze vraag weer. Maar laten we hopen dat we deze lijn doortrekken naar woensdag.”

Daarop haakt de verslaggever van Rijnmond in op de aanstaande wedstrijd tegen Ajax. In hoeverre dit een goed gevoel geeft voor de aanstaande bekerwedstrijd reageert de middenvelder: “Voor het vertrouwen wel, ik vind dat we goed hebben gevoetbald, met name in de eerste helft.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 3 reacties

Gast2156443078

Je plaatst een bericht als Gast2156443078