Mogelijke opvolger Van Bronckhorst: 'Ik heb wel andere dingen aan mijn hoofd'

Mogelijke opvolger Van Bronckhorst: 'Ik heb wel andere dingen aan mijn hoofd'

Elke week duikt er wel een nieuwe naam op als kandidaat voor het vrijkomende stoeltje in de Feyenoord dug-out. Giovanni van Bronckhorst zei al gauw na de winterstop dat hij er na dit seizoen mee stopt, maar het blijkt lastig voor Feyenoord om een goede vervanger te vinden. Technisch directeur Van Geel wil een ervaren coach, maar veel zijn te oud, inmiddels gestopt of zien Feyenoord niet zitten.


Dick Advocaat is de enige kandidaat waarvan bekend is dat hij werd benaderd door Feyenoord. De Hagenees zegde Feyenoord echter af. Andere kandidaten zoals Henk Fraser (met John de Wolf) en Maurice Steijn zeggen nog niets van Feyenoord te hebben gehoord.

Een andere kandidaat is Jaap Stam, zo meldde de Telegraaf deze week. De trainer van PEC Zwolle heeft echter niets van de Stadionclub gehoord en wil zich bovendien nu focussen op andere zaken, zo meldt hij aan Fox Sports. Stam is overigens pas een aantal maanden coach in Zwolle. Onder zijn hoede wonnen de Zwollenaren kort na de winterstop van Feyenoord, maar staan zij nog altijd gevaarlijk dicht op de degradatieplekken.

Discussieer mee! 18 reacties

Gast3015489402

Je plaatst een bericht als Gast3015489402