'Feyenoord wordt morgen van het veld gepoetst'

'Feyenoord wordt morgen van het veld gepoetst'

Morgen staat de lastige uitwedstrijd tegen PSV op het programma. Feyenoord verloor al zes uitduels dit seizoen, speelde er drie gelijk en won er drie. Willen de Rotterdammers zeker blijven van plek drie moet het in Eindhoven winnen.


FR-Fans.nl peilde de verwachtingen van supporters. Enkele reacties daarvan haalde we eruit. Zo zegt DePlatte: "Statistieken zeggen in dit geval niets, ook al zijn die in het voordeel van PSV. Feyenoord wordt morgen van het veld gepoetst. De Rotterdammers hebben geen enkele spelvisie, alles is voorspelbaar . Bovendien heeft de trainer gespijbeld bij de lessen tactiek. Giovanni van Bronckhorst heeft geen enkel idee hoe hij een tegenstander tactisch kan verrassen en hoe hij tijdens de wedstrijd met wissels kan ingrijpen."

Zo zegt Bijdehandje: "Mits Az punten laat liggen mogen we van mij morgen verliezen. Het is geen goede instelling, maar ik zie de titel liever in Eindhoven dan in Amsterdam. Dan kunnen we Ajax woensdag zelf verslaan in de beker." Gast4058879225 reageert daarop en zegt: "We moeten onze sportieve plicht nakomen en van PSV winnen als de mogelijkheden zich voordoen. Ajax en PSV vechten het zelf maar uit wie er kampioen wordt. Feyenoord moet de doelstelling plek drie in competitie veiligstellen. Gaat ook om imago van de club naar fans en sponsoren."

Lees meer over:

Discussieer mee! 43 reacties

Gast9494677321

Je plaatst een bericht als Gast9494677321