Clasie:  'We zitten niet in een al te beste fase na vorige week, als je met 4-0 wint is dat oké'

Clasie: 'We zitten niet in een al te beste fase na vorige week, als je met 4-0 wint is dat oké'

Jordy Clasie staat als tweede aanvoerder bij de verslaggever van FOX Sports. Feyenoord won met 4-0 van de Graafschap. Clasie gaat in op de wedstrijd en over de wederom drie punten in De Kuip.


De Kuip lijkt een onneembare vesting te worden. “Ja inmiddels wel, op een aantal wedstrijden na zoals tegen Fortuna Sittard.” Feyenoord begon moeilijk, maar won overtuigend. “Deze wedstrijden moet je gewoon winnen. Dat kun je van vorige week ook zeggen, maar dat was een blamage.”

Na de blamage van vorige week begon Feyenoord zwak. “Vandaag moet je er weer staan, het was niet goed het tempo was te laag zeker in de eerste helft. In de tweede helft zet je 15 tot 20 minuten aan en je creëert heel veel kansen. Daarna zakt de energie weg en speel je het laatste kwartier het rustig uit.”

Clasie ziet dat Feyenoord niet in een hele goede fase zit. “We zitten niet in een al te beste fase na vorige week, als je met 4-0 wint is dat oké.” Clasie gaf een assist bij de 4-0. “Ja klopt, ik ben er blij mee. Ik ben blij met de drie punten we zitten af en toe in moeilijke fases en af en toe in goede fases, we waren verplicht om vandaag te winnen.”

Cuco Martina maakte zijn debuut en speelde mee of hij er al jaren speelde. “Ja ik ken hem natuurlijk van Southampton en ik weet wat zijn kwaliteiten zijn en ik wist dat hij hier moeiteloos mee zou kunnen.”

Feyenoord gaat volgende week uit naar FC Groningen en daarna tegen PSV en dan de bekerwedstrijd tegen Ajax. “Ja de mooie wedstrijden liggen ons met name, het is aan ons deze week goed voor te bereiden en hopelijk zijn we er klaar voor.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 21 reacties

Gast8992774746

Je plaatst een bericht als Gast8992774746