Kuyt: 'Zodat ik er sta als Feyenoord me nodig heeft'

Kuyt: 'Zodat ik er sta als Feyenoord me nodig heeft'

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe trainer. De naam van Dick Advocaat, die zelf ontkent noch bevestigt, zingt rond. Ook de namen van Louis van Gaal en Kees van Wonderen circuleren in De Kuip. Veelal wordt er gezegd dat Dirk Kuyt vanaf 2020 voor de groep staat.


Kuyt zelf lacht erom. "Zo'n vastomlijnd scenario ligt er absoluut niet. Je weet toch nooit hoe het loopt in de voetballerij", zegt hij op jeugdcomplex Varkenoord in de schaduw van de Kuip tegen De Volkskrant. Kuyt wil alle geledingen binnen Feyenoord doorlopen, maar de kans dat hij trainer wordt is het grootst. "Trainen geeft me op dit moment de meeste energie."

Kuyt heeft veel te zegegn binnen Feyenoord, maar gaat niet over de nieuwe trainer. In de toekomst wil hij graag een hoofdrol spelen bij Feyenoord. "Dat wil Feyenoord ook, de club zelf initieerde zijn snelle promotie tot hoofdcoach bij Feyenoord Onder 19. "Maar het is niet zo dat het absoluut over anderhalf jaar zover moet zijn. Misschien duurt dat nog twee of drie jaar, ik heb geen haast, hoor. Ik wil wel over een jaar dat diploma hebben. Zodat ik er sta als Feyenoord me nodig heeft."

FR-Fans.nl mini poll

Kuyt zou een goede keuze zijn als trainer van Feyenoord?

0 stemmen

Discussieer mee! 67 reacties

Gast9496466568

Je plaatst een bericht als Gast9496466568