'Ik kon deze winter weg, maar Feyenoord blokkeerde dat'

'Ik kon deze winter weg, maar Feyenoord blokkeerde dat'

Feyenoord heeft het lastig om alle spelers tevreden te houden, doordat Feyenoord alleen nog maar actief is in de Eredivisie en de KNVB Beker. Van Bronckhorst wisselt maar weinig, doordat er vaak maar één wedstrijd per week op het programma staat. Een speler als Sofyan Amrabat vertrok daarom al voor het begin van het seizoen, in de winterstop vertrok Renato Tapia (op huurbasis naar Willem II). Toch scheelde het niet heel veel of er was nog een middenvelder vertrokken, zo biecht Yassin Ayoub op in een YouTubefilmpje op het kanaal van vlogger Salaheddine.


Ayoub werd na Feyenoord - Ajax geïnterviewd, de wedstrijd waar hij het laatste doelpunt scoorde (6-2). 'Die 6-2, dat was alle frustraties eruit. Ik heb eerder tegen Ajax gescoord, maar nooit met Feyenoord. Ik ben op een of andere manier wel populair, ik krijg overal waar ik kom positieve reacties'. Mensen vinden dan ook dat Ayoub bij Feyenoord moet blijven: 'Ze zeggen: We hebben je nodig, je moet geduld hebben, je kansen gaan komen'.

Ayoub is natuurlijk nog niet tevreden, nu hij geen basisplek heeft. 'Ik heb ook wel eens bij de trainer aangeklopt en gevraagd: Hoe zit het nou eigenlijk? Als ik eerlijk ben, ik kon deze winter ook weg, maar ze hebben mij niet laten gaan. De coach zei tegen mij: jouw toekomst ligt bij Feyenoord. Het is best lastig voor mij om van veel speelminuten bij Utrecht nu bij Feyenoord bijna niets te spelen. Mensen zijn ondanks dat heel positief over mij. De trainer zegt dat hij tevreden is en dat ik het goed doe en ook zo moet doorgaan, maar dat helpt me niet met de vraag wat ik moet doen om wél te spelen'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast3559924916

Je plaatst een bericht als Gast3559924916