Geen enkele twijfel bij supporters: 'Veruit de beste van de drie'

Geen enkele twijfel bij supporters: 'Veruit de beste van de drie'

Ridgeciano Haps is de beste linksback voor Feyenoord. Daar zijn de meeste supporters van Feyenoord op FR-Fans.nl het over eens. Van de bijna 530 stemmen of Haps, Verdonk of Malacia de beste is koos ruim 96% voor de eerste.


Supporters reageren daar op. Zo zegt Gast6238049412: "Haps is veruit de beste van de drie. Verdonk speelde tegen Ajax de wedstrijd van zijn leven en daar heb ik veel respect voor, maar het is fijn dat de oud AZ-speler weer terug is en bij ons in de basis kan beginnen."

Leonc is het daar volledig mee eens en zegt: "Haps is natuurlijk de betere van de drie en zal altijd spelen! Hoe goed Verdonk ook speelde tegen Ajax. Maar een goede back-up is nooit weg! Kan een mooie verdediging worden met Martina, Van Beek St. Juste en Haps."

Toch is er iemand niet helemaal eens dat Haps de allerbeste is. Gast2306022649 zegt daarover: "De beste? Dat weten we niet, hij is verder qua ervaring en fysieke ontwikkeling dan de andere twee. Ik denk dat de anderen qua groeimogelijkheden vergelijkbaar zijn aan Haps."

Lees meer over:

Discussieer mee! 16 reacties

Gast7944620219

Je plaatst een bericht als Gast7944620219