Keiharde uithaal naar mogelijke opvolger: 'Zeker geen stappen vooruit'

Keiharde uithaal naar mogelijke opvolger: 'Zeker geen stappen vooruit'

Moet Dick Advocaat de nieuwe coach worden van Feyenoord? Als het aan de supporters ligt niet. Supporters gaan liever voor een andere coach die op de langere termijn wat kan opbouwen bij de club. Dus zei 65% van de bijna 500 stemmers ook ‘nee’ op de vraag of Advocaat de nieuwe trainer moet worden.


Joeri zegt daarover: “Nee, Advocaat moeten we écht niet doen. Hooguit - net als Van Hanegem - als adviseur op de achtergrond. Kuyt moet lekker blijven, waar hij nu bezig is. Feyenoord moet denken aan een coach voor de lange termijn gaan denken. Henk Fraser lijkt me prima bij deze groep te passen. Als mens. En hij zal zich 100% geven voor Feyenoord."

FACup2008 is het daarmee eens en zegt: “Met Advocaat zet je zeker geen stappen vooruit, hooguit een stap op de plaats. Advocaat werkt vanuit een verdedigend concept en gaat de jeugd geen kans geven. Dat worden dus wéér twee tussenjaren met incidenteel een succesje. Slechte keus. 010gw gaat nog een stapje verder en zegt: “Als je de jeugd een kans wil geven moet je niet deze trainer aanstellen. Advocaat gaat eerder voor zekerheden.”

Schuimpje ziet zeker een kans dat Advocaat trainer wordt van Feyenoord: “Als de generaal het gaat doen dan zal dat denk ik voor een jaar zijn waarbij hij geassisteerd gaat worden door de daadwerkelijke opvolger. Denk dan aan Fraser of Kuyt. o

Discussieer mee! 48 reacties

Gast7678912460

Je plaatst een bericht als Gast7678912460