'Ajax-coryfeeën hebben geen goed woord over na Klassieker'

'Ajax-coryfeeën hebben geen goed woord over na Klassieker'

Ajax-coryfeeën huilen met de wind mee na de historische nederlaag van Ajax in De Kuip. Peter Boeve en Sjaak Swart hebben geen goed woord over voor de Amsterdammers.


“Deze uitslag zien we over vijftig jaar nóg terug in de geschiedenisboeken”, sombert Peter Boeve in De Telegraaf. “Ik wil Feyenoord beslist niet tekortdoen”, zegt de Ajacied. “Alles begint met beleving, passie, de absolute wil om te winnen. En ’Gio’ en zijn spelers hebben het fantastisch gedaan”, complimenteert hij de Rotterdammers, waarna een harde analyse van Ajax volgt. „Ajax was niet uitgeslapen, de weg kwijt. Er werd zelfs in het strafschopgebied niet gedekt en spelers lieten keer op keer hun man lopen.”

Ook Swart heeft geen goed woord over voor Ajax. “Ik ben gek geworden voor mijn tv”, zegt mister Ajax die vooral vraagtekens zet bij het winterse trainingskamp in Amerika. “Ajax was in vorm, had gewoon lekker een paar dagen vrij moeten krijgen met de Kerst en het goede gevoel moeten vasthouden. Nu kwamen ze doodvermoeid terug uit Amerika.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 49 reacties

Gast2354414911

Je plaatst een bericht als Gast2354414911