TOTO KNVB BEKER | Wie wordt de tegenstander?

TOTO KNVB BEKER | Wie wordt de tegenstander?

Na vanavond weet Feyenoord welke drie ploegen het kan treffen in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Buiten de ploeg van Giovanni van Bronckhorst hebben AZ, Willem II en Ajax de halve eindstrijd bereikt.


AZ won als eerste de kwartfinale, met 2-0 van Vitesse. In Alkmaar scoorden Calvin Stengs en Guus Til voor de thuisploeg. AZ is de laatste jaren een ware cupfighter; op één keer na werd in de laatste vijf jaar minimaal de halve finale behaald.

Op woensdag wist, buiten Feyenoord, ook Willem II de halve finale te bereiken. Uit bij FC Twente zag het er lang naar uit dat de Tukkers door zouden gaan, maar uiteindelijk werd een 2-1 achterstand omgebogen in een 2-3 overwinning. Spits Kristófer Kristinsson kopte vlak voor tijd de winnende goal achter doelman Joël Drommel.

De laatste mogelijkheid is dat er in de halve finale een Klassieker wordt gespeeld. Vanavond won Ajax in eigen huis met 3-1 van sc Heerenveen. Daarmee zijn de vier laatste ploegen in de TOTO KNVB Beker bekend.

De loting voor de halve finales worden aanstaande zaterdagavond verricht. Om 22.00 uur wordt op FOX Sports bij het programma De Eretribune live geloot.

Lees meer over:

Discussieer mee! 28 reacties

Gast7532399253

Je plaatst een bericht als Gast7532399253