Van Bronckhorst: 'Ik hoop dat mensen mij zo herinneren'

Van Bronckhorst: 'Ik hoop dat mensen mij zo herinneren'

Giovanni van Bronckhorst heeft donderdagmiddag voor het eerst voor de camera gereageerd op zijn vertrek bij Feyenoord. De succesvolle trainer stopt aan het einde van het seizoen nadat hij vier seizoenen de hoofdtrainer was van de Rotterdammers.


Op de vraag hoe de mensen Van Bronckhorst moeten herinneren is hij duidelijk. 'Ik denk niet zozeer aan de prijzen', aldus Van Bronckhorst tegen Feyenoord TV. 'De prijzen zijn altijd mooi, maar de manier van werken met de mensen binnen de club is belangrijker. Het is mij heel dierbaar, de manier waarop je de club vertegenwoordigt. Hoe je alles doet om succes voor de club te behalen. Op een manier die bij mijzelf past, maar uiteindelijk altijd het beste voor hebt met mijn club, en dat is Feyenoord. Ik hoop dat mensen mij zo herinneren', zegt Van Bronckhorst.

Van Bronckhorst heeft in zijn tijd als trainer van Feyenoord inmiddels vijf prijzen gewonnen. De Rotterdammers kunnen dit seizoen nog een prijs pakken, door het winnen van de TOTO KNVB Beker. Zaterdag wordt bekend wie Feyenoord treft in de halve finale van de beker.

Lees meer over:

Discussieer mee! 62 reacties

Gast7293912754

Je plaatst een bericht als Gast7293912754