Kuyt: 'Ik beslis ook pas later welke kant in het voetbal ik definitief opga'

Kuyt: 'Ik beslis ook pas later welke kant in het voetbal ik definitief opga'

Bij Feyenoord zingt ineens de naam van Dirk Kuyt rond als hoofdtrainer. De voormalig aanvaller van Feyenoord en momenteel trainer van Feyenoord O19 kijkt daar zelf verbaasd naar. Kuyt die volgend jaar gaat beginnen aan de cursus voor UEFA Pro-License en heeft dus niet eens de geschikte papieren.


Kuyt wil ook niet nadenken over hoofdtrainerschap bij Feyenoord en wil graag een rustige weg bewandelen: “Het is fijn om op dit moment op eigen benen te staan bij Feyenoord onder 19, waar ik met Cor Adriaanse een goede mentor heb. Ik kan me ontwikkelen als trainer en het vak geeft me energie, zo merk ik”, aldus Kuyt in zijn column in De Telegraaf.

Kuyt vindt ook niet dat hij er al klaar voor is. “Maar ik moet nog een flinke weg afleggen. Na dit seizoen staat ook het volgende jaar weer in het teken van de cursus en ik beslis ook pas later welke kant in het voetbal ik definitief opga. Ik heb immers ook in een andere rol al meegelopen bij Feyenoord.”

Volgens de blonde Katwijker is het vreemd dat hij genoemd wordt. Hij zal in meerdere rollen mee lopen bij Feyenoord. “Ik vind het sowieso al vreemd dat er rond Feyenoord wordt gespeculeerd over de opvolging terwijl niet eens is besproken of een tijdperk van een trainer die heel goed heeft gepresteerd eindigt. Ik ben er in elk geval totaal niet mee bezig.”

FR-Fans.nl mini poll

Kuyt is in potentie een goede trianer voor Feyenoord?

0 stemmen

Discussieer mee! 23 reacties

Gast1327908654

Je plaatst een bericht als Gast1327908654